De tekniske anleggene som er i bygg, må være i god stand og fungere optimalt for at resultatet skal bli bra og driftkostnadene lave.

Alle våre avdelingskontorer har dyktige serviceteknikere, serviceingeniører og prosjektledere, som jobber med service og vedlikehold av alle typer klimainstallasjoner.

 

Bryn Byggklima tilbyr følgende typer avtaler:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Styringssystem service:

Bryn Byggklima benytter en digitale plattform, Microsoft Dynamics 365, som styringssystem for planlegging og utførelse av sine serviceoppdrag. Dette planleggingsverktøyet bidrar til å optimalisere planleggingen av alle oppdrag – til riktig tid og med rette ressurser. Vi kan med dette til enhver tid følge progresjonen til hvert enkelt oppdrag.

Mobilitet er et nøkkelelement i god servicehåndtering, og derfor benytter våre teknikere iPad som arbeidsverktøy. Å kunne motta serviceoppdrag mens man er ute på farten, se service-historikk når man er hos kunden, utføre arbeid på elektroniske sjekklister, ta bildedokumentasjon for bruk i rapporter,  samt rapportere forbruk og arbeidstid mens man jobber er alle viktige faktorer for å kunne effektivisere og kvalitetssikre vår servicevirksomhet.