header-logo
Vi oppretter avdeling i Telemark

Vi oppretter avdeling i Telemark

I en utfordrende tid for bransjen vokser Bryn Byggklima og etablerer avdeling i Telemark.

Vi har utviklet oss til å bli en stor nasjonal ventilasjonsentreprenør. Vi har ambisjoner om videre vekst, og ser nå frem til å jobbe tett med aktører i Telemark, som er et spennende næringsområde.

– I Telemark ser vi en spennende utvikling i industrien og en bærekraftig omstilling – for eksempel batteriproduksjon. Innovasjon og grønn utvikling passer godt med Bryn Byggklima, som fokuserer på at anleggene våre til næring og industri skal være mest mulig energieffektive, sier Tom Schøyen, daglig leder.

1. november 2023 overtar vi nøklene til lokalene på Nenset

– Fra vår Vestfold-avdeling i Stokke har vi allerede en tilstedeværelse i Telemark-området. Når vi nå etablerer avdeling på Nenset som ligger mellom Skien og Porsgrunn, vil de to avdelingene styrke og utfylle hverandre. Våre tjenester blir nå enda mer kortreist, sier Petter Helland, som er divisjonssjef for prosjekter.

Petter Helland (til venstre) sammen med Dag-Erik Kristoffersen, som blir prosjektleder i Telemark.

Lokal mann skal drive avdelingen

– Jeg er oppvokst i Porsgrunn og er stolt over å være med på å skape noe på hjemplassen. Jeg gleder meg til å vise Telemark hvem Bryn Byggklima er, og hva vi kan, sier Dag-Erik Kristoffersen, prosjektleder Telemark.

Dag-Erik legger ikke skjul på at han er ute etter å rekruttere lokale talenter, og avslutter:

– Vi er en stor aktør som besitter høy fagkompetanse. Integritet gjennomsyrer bedriftskulturen i Bryn Byggklima, som er en trygg arbeidsplass. Vi ser etter flinke folk i Telemark!

Flere nyheter

Vi har kontorer fra Tromsø i nord til Stokke i sør

Vi hjelper deg med å skreddersy et anlegg som sikrer et godt inneklima.

kontnor
Kontnor
service 07