header-logo

Sommerbrev fra daglig leder

Sommerferien har startet for noen og nærmer seg for de fleste. Sommer og ferie betyr også at vi har lagt første halvår bak oss, hva har skjedd hos oss og hva skjer i markedet og i vår bransje? .

Vi har tre forretningsområder: Entreprise, Ettermarked og Renluft. Det er gledelig å konstantere at vi på alle våre områder leverer gode økonomiske resultater første halvår og ikke minst viktig at vi har oppdrag og prosjekter for lang tid fremover. Den positive utviklingen har medført at vi har fått 20 nye kollegaer. Vi skal ta godt imot disse og hjelpe dem inn i våre arbeidsprosesser og kultur.  

Det utarbeides hvert år statistikk over bygg, anlegg og tekniske entreprenører der det fremkommer hvilke bedrifter som er størst, mest lønnsomme og har best soliditet. Vi er ikke størst, og det lever vi fint med. Men vi er blant de mest solide, av Norges 100 største bedrifter i byggebransjen får vi en solid 5 plass, det gir oss handlingsrom og ikke minst trygge arbeidsplasser.  Statistikken er hentet fra Byggeindustrien nr 11 – 2024.

Resultatene som er skapt første halvår kommer ikke av seg selv, de er skapt av oss alle gjennom engasjement, god planlegning og profesjonell gjennomføring. 

Jeg innledet med at sommerferien er her som betyr at vi skal ut av den daglige rytmen. I fjorårets sommerbrev slo jeg et slag for latskapen, som også kan bety å gjøre noe annet en det vi gjør i hverdagen. Male en vegg som har stått umalt litt for lenge, lese en bok, besøke en gammel tante, bestige en topp eller bare la dagene drive. Selv skal jeg prøve meg på båtlivet etter mange års fravær. 

 

Ønsker dere alle en riktig god sommer. Hilsen Tom S.

Flere nyheter

Vi har kontorer fra Tromsø i nord til Stokke i sør

Vi hjelper deg med å skreddersy et anlegg som sikrer et godt inneklima.

kontnor
Kontnor
service 07