header-logo

Bryn Byggklima skaper en grønnere fremtid med bilfri tilnærming og elektriske løsninger

Viktigheten av ren luft for et selskap som spesialiserer seg på ventilasjon og klimaanlegg er ubestridelig. Bygg står for hele 40 prosent av klimautslippene og energiforbruket globalt. For å bidra til en grønnere fremtid etablerte Bryn Byggklima en bilfri avdeling i Trondheim for fire år siden, der sykkel har vært  (og er) det eneste transportmiddelet. Nå tar vi det et steg videre, og har nylig samlokalisert oss med fem store bedrifter, og fra dette kontoret kan vi nå levere komplette bygg bilfritt.

Vi skal være bilfrie og et grønt alternativ, sier Regionsleder Olve Aarhaug. Det er i tillegg dyrt med bil i sentrum, og vi har et felles ansvar for miljøbesparende tiltak. Når vi jobber bilfritt og tett på kundene, sparer vi miljøet. Men det er også store besparelser i bom, parkering, og ikke minst det som oftest er mest kostbart for oss og kundene: tid.

Olve har blitt intertvjeut av Nemitek om vårt unike kontor og samarbeid i Midtbyen.

Les hele artikkelen her: Samarbeider om service uten bil | nemitek.no
Fossilfri transport

 

Vi er fortsatt avhengige av bil som transportmiddel for de fleste av kundebesøkene våre. Derfor har vi en strategisk beslutning på at vi ikke lenger skal kjøpe fossildrevne biler. Målet vårt er å bli helt elektriske innen 2028.

Vi søker alltid etter å finne effektive og miljøvennlige måter å nå ut til våre kunder på. I tillegg til el-biler, har vi i Moss valgt å investere i en liten elektrisk Paxter, som er perfekt i byen.  

Den er liten, men stor nok til å få med alt man trenger til et serviceoppdrag. Tanken er å bruke den til lokale servicekunder, i en økende trafikkbelastet by, samt det er et steg videre i vår visjon om nullutslipp, sier avdelingsleder Freddy Haugen i Moss.

Flere nyheter

Vi har kontorer fra Tromsø i nord til Stokke i sør

Vi hjelper deg med å skreddersy et anlegg som sikrer et godt inneklima.

kontnor
Kontnor
service 07