header-logo
Bryn Byggklima fornyer sin visuelle identitet

Bryn Byggklima ser opp og frem, og utvider med entrepriseavdeling i Oslo

Vi har stor tro på prosjektmarkedet i Oslo, så dette er en helt naturlig satsning for oss. Vi har vekstambisjoner, ønsker å ta markedsandeler og ser bare muligheter, sier daglig leder Tom Schøyen.

Dette er en viktig milepæl for Bryn Byggklima som ventilasjonsentreprenør, sier Petter Helland som har ansvar for å etablere avdelingen. Oslo er et marked vi kjenner godt, og vi har hatt prosjekter der i mer enn 20 år. Med denne satsningen forsterker vi vår tilstedeværelse i et av Norges største prosjektmarkeder. Vi ønsker å ha våre ressurser og kompetanse tettere på oppdragene.

Entrepriseavdelingen vil få felles kontorer sammen med 40 flinke hoder som jobber på våre Ettermarkeds- og Renluftsavdelinger i Oslo. – Denne samlokaliseringen vil skape synergieffekter som styrker samtlige avdelinger, og dermed også kundene våre, sier Petter Helland. Entrepriseavdelingen vil bli en del av en sterk faglig entreprisedivisjon med våre øvrige avdelinger fordelt fra Telemark i sør til Tromsø i nord.

Solid 40-års jubilant med handlingsrom

Bryn Byggklima ble etablert i 1985, og feirer derfor 40-års jubileum neste år. Bedriften har i alle år hatt en positiv utvikling, og de siste årene har bedriften hatt en betydelig vekst. Vi har alltid hatt et langsiktig perspektiv, fokus på å skape trygge arbeidsplasser og lønnsom vekst. Tilsvarende verdier ligger til grunn for etableringen av entrepriseavdelingen i Oslo.

– Vi mener vi gjør mye riktig, og når resultatene er gode, så gir dette oss handlingsrom til blant annet å etablere nye avdelinger, sier Schøyen. Vi ble kåret til den 5. mest solide bedriften i 2023 i Byggenæringen. – Høy kompetanse, effektiv gjennomføringsmodell og ikke minst en god kultur er avgjørende for å gjennomføre gode prosjekter med fornøyde kunder.

Daglig leder Tom Schøyen har vært en del av Bryn Byggklima siden 1987, og har vært vitne til bedriftens vekst fra to ansatte til dagens 250. «Oppskriften på suksess, er et resultat av vår dedikasjon til kvalitet, pålitelighet, og et sterkt kundefokus,» sier Schøyen. «Vi ser nå frem til å videreføre denne suksessen med Oslo Entreprise.»

Tom Schøyen, daglig leder Bryn Bryggklima
«Jakter gullkandidater»

Den nye avdelingen vil også gi oss muligheten til å rekruttere en rekke nøkkelpersoner. Vi skal ansette en avdelingsleder, prosjektledere, ventilasjonsteknikere og montører. Vi søker etter gullkandidater som ikke bare har den nødvendige faglige kompetansen, men som også har et sterkt engasjement for å være med på å bygge noe nytt,» sier Petter Helland. «Vi verdsetter ydmyk selvtillit, ærlighet, og evnen til å skape langvarige relasjoner med våre kunder.»

For ytterligere informasjon om vår nye avdeling eller om rekrutteringsmuligheter, vennligst kontakt Petter Helland på petter.helland@brynbk.no.

Flere nyheter

Vi har kontorer fra Tromsø i nord til Stokke i sør

Vi hjelper deg med å skreddersy et anlegg som sikrer et godt inneklima.

kontnor
Kontnor
service 07