header-logo

Ventilasjonstekniker entreprise Tromsø

Stillingstype

Full time

Lønn

Fast hver måned

Tidsfrist

22. Dec. 2023

Lokasjon

Stakkevollvegen 375, 9019 Tromsø, Norge

Søk jobb

Om jobben

Hvorfor velge Bryn Byggklima AS?

Ønsker du en jobb i et godt og sterkt fagmiljø med en variert og spennende hverdag? Vi ser etter en ventilasjonstekniker som ønsker å bidra til at våre kunder får det beste inneklimaet på en strukturert og effektiv måte. Avdelingen vår i Tromsø er i utvikling og vi ønsker å bygge et godt lag og bygge oss opp til å bli en sterk aktør i nord.

Kompetanse og utvikling

Hos oss finner du dyktige fagpersoner som jobber sammen og på tvers av avdelinger, og viktigst av alt, du blir satset på. Vi jobber kontinuerlig for å sikre at du har de forutsetninger du trenger for å være i front i ditt fag.

Her finner du en flat organisasjonskultur og stor takhøyde. Det er svært høy kompetanse i bedriften og mye å lære. Vi tror på egne ansatte!

Vi ønsker å gjøre bygg smartere og grønnere, og vi skal fortsette å ligge i front når det gjelder ny teknologi og bærekraft.  

Stillingen innebærer:

Som ventilasjonstekniker skal du bistå prosjektleder i sluttfasen av prosjekter på entreprise og på ettermarked (under etablering). Det er en fordel om du har noe automatikkforståelse, og at du har lyst til å lære og utvikle deg på fagområdet.

Hvem er du?

Du er nysgjerrig og liker å finne ut av ting. Stillingen krever ikke utstrakt kundekontakt, men evnen til å ha noe kundekontakt er fint. Du må gjerne ha fagbrev som elektriker/automatiker, men dette er ikke et krav. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig, og ha førerkort klasse B.  

I tillegg ønsker vi at du:

Liker å ha mange baller i luften samtidig. Trives godt med at det skjer ting. Har erfaring fra igangkjøring av ventilasjonsanlegg. Liker å lære – da manglende erfaring kan kompenseres med opplæring. Er strukturert – liker å ha oversikt. Evner å arbeide selvstendig og i team.  

Interessert?

Avdelingskontoret i Tromsø holder til i trivelige kontorlokaler i Stakkevollvegen. Her ønsker vi å bygge et sterkt fagmiljø og styrke vårt markedsgrep. Det skal også etableres en ettermarkedsavdeling som skal sitte sammen med oss. Vi gjennomfører både små og store nybygg- og rehabiliteringsprosjekter og står for både design/prosjektering, utførelse og idriftsettelse. Vi håper selvfølgelig at du vil bli en av oss!

Hvis du har spørsmål som gjelder stillingen, ikke nøl med å ta kontakt med avdelingsleder Kristian Skog på telefon 918 83 326. Innkommende søknader behandles fortløpende.