header-logo

Servicetekniker

Servicetekniker Østfold ettermarked

Stillingstype

Full time

Lønn

Fast hver måned

Tidsfrist

18. Dec. 2023

Lokasjon

Bjørnåsveien 1, 1596 Moss, Norge

Søk jobb

Om jobben

Hvorfor velge Bryn Byggklima AS?

Ønsker du en jobb i et godt og sterkt fagmiljø med en variert og spennende hverdag? Vi ser etter en servicetekniker som ønsker å bidra til at våre kunder får det beste inneklimaet på en strukturert og effektiv måte.

Kompetanse og utvikling

Hos oss finner du et hus med dyktige fagpersoner som jobber sammen, og viktigst av alt, du blir satset på. Vi jobber kontinuerlig for å sikre at du har de forutsetninger du trenger for å være i front i ditt fag.

Hos oss finner du en flat organisasjonskultur og stor takhøyde. Det er svært høy kompetanse på ventilasjon og mange å lære mye av. Vi tror på egne ansatte!

Vi ønsker å gjøre bygg smartere og grønnere, og vi skal fortsette å ligge i front når det gjelder ny teknologi og bærekraft.  

Stillingen innebærer:

Vi trenger serviceteknikere som har teknisk forståelse, gjerne kompetanse på kjøling. Du må like kundekontakt, da du er ute hos våre kunder og kommuniserer direkte med beslutningstagere hver dag. Det er en fordel om du har automatikkforståelse, og at du har lyst til å lære og utvikle deg på fagområdet.

Hvem er du?

Du er nysgjerrig og liker å finne ut av ting. Du må gjerne ha fagbrev innen elektro/automasjon/ventilasjon/kjøl, men dette er ikke et krav. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig, og ha førerkort klasse B.  

I tillegg ønsker vi at du:

Har erfaring fra service på ventilasjonsanlegg. Manglende erfaring kan kompenseres med opplæring. Du er en «kremmer» og ser kundens behov. Er strukturert – liker å ha oversikt. Evner å arbeide selvstendig og i team.  

Interessert?

Avdelingskontoret i Østfold holder til i trivelige kontorlokaler i Bjørnåsveien 1 i Moss. Her har vi et sterkt fagmiljø og et veldig godt og inkluderende arbeidsmiljø. Vi er en sammensveiset gjeng med bred alderssammensetning. Vi har et godt markedsgrep, stabil oppdragsmengde og er samlokalisert med entrepriseavdelingen. Vi håper selvfølgelig at du vil bli en av oss!

Hvis du har spørsmål som gjelder stillingen, ikke nøl med å ta kontakt med avdelingsleder Freddy Haugen på telefon 904 16 665. Innkommende søknader behandles fortløpende.