header-logo

Ventilasjonstekniker entreprise Vestfold

Hvorfor velge Bryn Byggklima AS?

Stillingstype

Full time

Lønn

Fast hver måned

Tidsfrist

18. Dec. 2023

Lokasjon

Borgeskogen 37, Stokke, Norge

Søk jobb

Om jobben

Hvorfor velge Bryn Byggklima AS?

Ønsker du en jobb i et godt og sterkt fagmiljø med en variert og spennende hverdag? Vi ser etter en ventilasjonstekniker som ønsker å bidra til at våre kunder får det beste inneklimaet på en strukturert og effektiv måte.

Kompetanse og utvikling

Hos oss finner du et hus med dyktige fagpersoner som jobber sammen og på tvers av avdelinger, og viktigst av alt, du blir satset på. Vi jobber kontinuerlig for å sikre at du har de forutsetninger du trenger for å være i front i ditt fag.

Hos oss finner du en flat organisasjonskultur og stor takhøyde. Det er svært høy kompetanse på bruket og mange å lære mye av. Vi tror på egne ansatte!

Vi ønsker å gjøre bygg smartere og grønnere, og vi skal fortsette å ligge i front når det gjelder ny teknologi og bærekraft.  

Stillingen innebærer:

Som ventilasjonstekniker skal du bistå prosjektleder i sluttfasen av prosjekter. Det er en fordel om du har noe automatikkforståelse, og at du har lyst til å lære og utvikle deg på fagområdet.

Hvem er du?

Du er nysgjerrig og liker å finne ut av ting. Stillingen krever ikke utstrakt kundekontakt, men evnen til å ha noe kundekontakt er fint. Du må gjerne ha fagbrev som elektriker/automatiker, men dette er ikke et krav. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig, og ha førerkort klasse B.  

I tillegg ønsker vi at du:

Har erfaring fra igangkjøring av ventilasjonsanlegg. Manglende erfaring kan kompenseres med opplæring. Er strukturert – liker å ha oversikt. Evner å arbeide selvstendig og i team.  

Interessert?

Avdelingskontoret i Vestfold holder til i trivelige kontorlokaler på Borgeskogen i Stokke. Her har vi et sterkt fagmiljø med totalt ca. 20 personer. Vi har et særdeles godt markedsgrep, stabil oppdragsmengde og er samlokalisert med ettermarkedsavdelingen. Vi gjennomfører både små og store nybygg- og rehabiliteringsprosjekter og står for både design/prosjektering, utførelse og idriftsettelse. Vi håper selvfølgelig at du vil bli en av oss!

Hvis du har spørsmål som gjelder stillingen, ikke nøl med å ta kontakt med avdelingsleder Johan Ottem-Guii på telefon 930 00 513.Innkommende søknader behandles fortløpende.