Laboratoriemedarbeidere jobber ofte daglig med svæt helseskadelig stoffer. Vår Renluftsteknikk avdeling har fokus på å kunne tilby tjenester og løsninger som gjør arbeidsdagen tryggere for de som arbeidet på et laboratorium.

For at ansatte på et laboratorium skal kunne føle seg trygg, tar vi å tester alle typer  avtrekkskap, nedtrekksbenker, sikkerhetsbenker, punktavsug, hetter og kjemikalieskap.
Vi anbefaler en årlig test 1 gang per år, og tilbyr gunstig serviceavtale på dette.

Vi prosjeketerer komplette løsninger  på laboratorium ventilasjon for både store og små laboratorium slik at man oppnår en hensiktmessig og optimal sikkerhet. Tilpasning av romtrykk er en ideell metode til å begrense spredning av farlige luftpartikler og til å holde kliniske miljøer rene for forurensede påvirkninger.

Vi leverer i hovedsak et laboratoriesystem fra Netavent Uranos, og det sikrer et trygt arbeidsmiljø gjennom konstant overvåkning og regulering av avtrekkskap, samt tilpasning av romtrykk og luftmengder i moderne laboratorier og sykehusmiljøer.

Vi kan ettermonterer skapregulering og alarm på alle type avtrekkskap. Automatikken har betjeningspanel og alarmsignaler som er meget brukervennlige, også for ikke-teknisk personale.

aboratorium